VOOR AL UW MEDIA

VAN ADVERTENTIEVERKOOP TOT VOLLEDIGE REDACTIE

NIEUWS

De eerskomende editie van de Leeuwarder Studentenkrant gaat verschijnen op 16 juni.

Een week later op woensdag 23 juni zal de Leeuwarder Seniorenkrant verschijnen.

.

IMPRESSIE VAN ONS WERK

WAT WIJ DOEN

Onze diensten

Devea kan op verschillende manieren u veel werk uit handen nemen. We hebben zelf drie opties beschreven, maar voor andere mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees hiernaast per optie meer informatie.

Verkoop advertentieruimte

U wilt een krant of magazine uitbrengen. Dat kost geld. Die kosten kunt u (deels) terugverdienen door advertenties  in uw krant of magazine op te nemen. Het regelen van uw eigen adverteerders kost vaak veel tijd en geduld: goede adverteerders vinden is namelijk niet gemakkelijk. Devea kan u hierbij helpen. Dankzij ruime ervaring en goede contacten weten wij goede en vooral relevante adverteerders te vinden die goed bij uw doelgroep passen.

Inkoop advertentiepagina's

U wilt een krant of magazine uitbrengen. Dat kost geld. Die kosten kunt  (deels) terugverdienen door advertenties in uw krant of magazine op te nemen. U kunt advertentieruimte verkopen aan verschillende adverteerders, maar u kunt er ook voor kiezen  uw advertentieruimte te verkopen aan Devea. Vervolgens verkoopt Devea deze advertentieruimte weer door aan adverteerders.

Volledig beheer

U wilt een krant of magazine uitbrengen, maar u hebt geen idee hoe u dat aan moet pakken. In plaats van het wiel opnieuw uit te vinden, kunt u ook Devea inschakelen. Devea heeft ruime ervaring in het maken van kranten en magazines. Devea heeft goede contacten met redacteuren, vormgevers en fotografen, zodat uw uitgave aan al uw wensen en eisen voldoet.

PROJECTEN UITGELICHT

De Seniorenkrant

De Seniorenkrant is een uitgave van Devea. De doelgroep is 60 jaar en ouder.

Desalniettemin hebben we ook gemerkt dat veel zorgmedewerkers en kinderen van 60 plussers ons ook erg interessant vinden. De Seniorenkrant verschijnt op dit moment huis aan huis in de gemeente Leeuwarden en in de Gemeente Sud West Fryslân. De totale oplage is ruim 111.000. We verschijnen ieder kwartaal.

 

De Leeuwarder Studentenkrant

De Leeuwarder Studentenkrant is een uitgave van Devea. De doelgroep is alle studenten van Leeuwarden. Het is de enige studentenkrant die Leeuwarden heeft en daarom erg aantrekkelijk voor adverteerders. De krant is geheel rendabel dankzij de advertentieverkoop en telt een oplage van 16.000 exemplaren. De krant wordt op de drie hogescholen van Leeuwarden en vijftig andere punten verspreid. De redactie wordt geheel gevormd door (oud-)studenten en dat maakt dat de inhoud goed aansluit bij de doelgroep. Gemiddeld verschijnt de studentenkrant, die uit 20 of 24 pagina’s bestaat, vijf keer per jaar. De Leeuwarder Studentenkrant heeft een eigen Facebookpagina en website: www.leeuwarderstudentenkrant.nl

De Skûtsjekrant

De Skûtsjekrant  is een uitgave van Devea en verschijnt 2x per jaar in een oplage van 28.000 exemplaren. De Skûtsjekrant bestaat al meer dan 25 jaar en is DE KRANT bij uitstek op het gebied van Skûtsjesilen in Fryslân.  De Skûtsjekrant is onafhankelijk en derhalve niet gebonden aan de SKS of aan De IFKS.

CONTACT

WE GAAN GRAAG VOOR U AAN DE SLAG

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Contactinformatie

  Kantoor
  Ceresweg 22
  8938 BG Leeuwarden

  Postadres

  Gouverneursplein 6
  8911 HH Leeuwarden

  t: 06 – 15 37 22 55
  e: info[at]devea.nl
  w: www.devea.nl

  Uw contactpersoon

  Schermafbeelding 2015-02-19 om 09.54.48

  Doede Vellema